Personvern2018-10-26T09:06:58+00:00

Personvern

Hvem jeg er

Jeg heter Craig Adam Sapsford Solsvik. Jeg bor i Norge og jobber som Freelance Web Designer. Min nettsideadresse er: https://craigsapsford.com.

Hvilke personlige data samler jeg inn og hvorfor jeg samler den

Kontaktskjemaer

Når jeg blir kontaktet via kontaktskjemaet på nettstedet mitt, vil jeg bruke e-postadressen som ble brukt til å kontakte meg for å svare på. Din e-post vil bli lagret for senere relativ kommunikasjon.

Informasjonskapsler

Jeg bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å hjelpe meg å forstå hvordan nettstedet mitt blir brukt og for å utvikle det med sikte på å gi våre besøkende på nettstedet en bedre opplevelse. En informasjonskapsel er en datafil som sendes av en webserver til en nettleser når noen logger på et nettsted. Informasjonskapsler lagres av nettleserens nettleser – f.eks. Chrome, Internet Explorer, Edge, Safari – til de automatisk utløper eller til de blir slettet av nettstedet besøkende.

Informasjonen som samles inn av informasjonskapslene sendes tilbake til webserveren hver gang nettleseren ber om en side fra serveren. Dette gjør det mulig for webserveren å identifisere og spore hvordan nettleseren bruker nettstedet vårt.

Informasjonskapslene jeg bruker, tillater meg å forstå ting som hvilke sider en besøkende ser, hvor lenge og hvordan en besøkende kom til nettstedet (fra hvilken kilde, for eksempel Google, Twitter, Facebook). De kan ikke identifisere en bestemt persons identitet. De samler kun anonyme data om hvordan en person bruker nettstedet mitt.

Hvis du er bekymret for å tillate informasjonskapsler lagret i nettleseren din, selv om det er midlertidig, gjenkjenner de fleste nettlesere nå når en informasjonskapsel tilbys og vil tillate deg å nekte eller godta dem.

Du kan som standard angi at nettleseren din for å blokkere informasjonskapsler fra et hvilket som helst nettsted skal plasseres i nettleseren din, men dette kan føre til at noe funksjonalitet går tapt, og at nettstedet ikke ser ut som det er ment i nettleseren din.

Embedded innhold fra andre nettsteder

Artikler på dette nettstedet kan inneholde innebygd innhold (for eksempel videoer, bilder, artikler, etc.). Embedded innhold fra andre nettsteder oppfører seg på samme måte som om den besøkende har besøkt den andre nettsiden.

Disse nettstedene kan samle inn data om deg, bruke informasjonskapsler, legge inn ekstra sporing fra tredjeparter og overvåke samspillet ditt med det innebygde innholdet, inkludert sporing av samspillet ditt med det innebygde innholdet hvis du har en konto og er logget på den nettsiden.

Analytics

Jeg bruker Google Analytics til å hjelpe meg å forstå hvordan nettstedet mitt blir brukt, slik at jeg kan forbedre hvordan det fungerer og mine tjenester. Google Analytics genererer statistisk og annen informasjon om hvordan nettsteder brukes ved bruk av informasjonskapsler.

Google kan lagre denne anonyme data på sine servere på flere steder over hele verden. Du finner deres personvernpolicy og mer detaljert informasjon om informasjonen de samler på deres hjemmeside her www.google.com/privacypolicy.html.

Jeg bruker analyser for å oppdage kilden til nettstedstrafikk via IP-sporing, som kan identifisere firmaets navn og geografiske plassering for besøkende på nettstedet. Denne informasjonen kan brukes til å kontakte virksomheten til nettstedet besøkende basert på den legitime interessen som vises i mitt firma ved å besøke nettstedet mitt. Dette verktøyet brukes imidlertid ikke til å få tilgang til eller behandle noen personlige data.

Hvilke rettigheter har du over dataene dine

GDPR gir deg viktige rettigheter over dataene dine som er beskrevet i dette dokumentet.
I tråd med GDPR, kan alle personer for hvem jeg har personopplysninger utøve følgende rettigheter:

  • Retten til å få tilgang til personopplysninger som holdes om dem
  • Retten til å motsette seg behandling (for eksempel direkte markedsføring)
  • Retten til å bli glemt
  • Retten til dataportabilitet
  • Retten til å klage på behandling utført av Valor Consultancy
  • Retten til å motsette seg automatisert beslutningstaking
  • Retten til at personopplysningene blir oppdatert

Hvem deler jeg data med?

Eventuelle data som er samlet inn fra nettstedet mitt, deles ikke med noen tredjeparter, med mindre det er strengt nødvendig å levere et produkt eller en tjeneste som en person ønsker. Alle personopplysninger lagres i et sikkert miljø og er kun tilgjengelig internt av utvalgte ansatte. Dataene blir renset, verifisert og renset på en vanlig syklus.

Der jeg sender dataene dine

Besøkendes e-postmeldinger vil bli sjekket gjennom en automatisk spam-deteksjonstjeneste. Dette er den eneste tredjepartstjenesten som vil se e-postadressen. Din e-postadresse vil ikke bli brukt til korrespondanse fra tredjepartstjeneste.

Hvordan beskytter jeg dataene dine

Jeg vet at du bryr deg hvordan informasjon om deg blir brukt og delt og jeg setter pris på din tillit til meg å gjøre det nøye og fornuftig. Denne varsel beskriver min personvernpolicy, angir hvilken informasjon jeg samler inn fra deg og hvordan jeg behandler denne informasjonen.

Ved å besøke https://craigsapsford.com godtar du og samtykker i praksis som er beskrevet i denne personvernreglene. Hvis du ikke er enig med denne policyen, må du logge av og slette nettleseren din av eventuelle informasjonskapsler som kan ha blitt plassert i nettleseren din ved siden av nettstedet vårt.

Nettstedet blir hentet til deg av CSWS. Jeg tror det er viktig å beskytte dine personopplysninger (som definert i databeskyttelsesloven 1998 og GDPR) og jeg er forpliktet til å gi deg en personlig service som oppfyller dine behov på en måte som også beskytter ditt privatliv. Denne policyen forklarer hvordan jeg kan samle personopplysninger om deg. Det forklarer også noen av de sikkerhetstiltakene jeg tar for å beskytte dine personlige data, og forteller deg bestemte ting jeg vil gjøre og ikke vil gjøre.

Jeg selger aldri dine personlige data til noen tredjepart. Jeg deler bare dataene dine med tredjepart der det er nødvendig å gjøre det ved lov og / eller å levere informasjonen eller tjenestene du har bedt om fra meg.

Kontaktinformasjon

Hvis du har noen spørsmål om personvernreglene, vennligst send meg en e-post på web.services@craigsapsford.com.

Om Arbeidet Mitt

Jeg er en kvalifisert CIW Web Design Specialist som designer nettsteder og webapplikasjoner ved hjelp av HTML, CSS, Javascript, ReactJS og Photoshop.

Siste Prosjekter

Strømme Service AS
Jayne Lo prosjekt
Promas AS Prosjekt
Notmann AS prosjekt
Valour Consultancy prosjekt
Things To Do In Bergen prosjekt
AS Toft Mesterrør prosjekt
Parsifal prosjekt
DP Services prosjekt
Machinery Removals

Siste Artikler

Nettstedet mitt bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Hvis du vil vite mer vennligst les min Personvern Ok